Om butikken

OM BUTIKKEN

 

 

 

Da Mogens Sørensen i 1993 stoppede sin vejbod, overtog vi salget af grøntsager i området.

 

Det blev vinter og vi flyttede ind i hjørnet af vores garage, og sådan gik det et par år. Da vi kunne mærke at efterspørgelsen blev større og større, besluttede vi at genopføre gårdens 4. længe, som var revet ned længe før vi overtog ejendommen i november det herrens år 1993.

Længen blev indrettet til selvbetjeningsbutik, og udvalget blev udvidet. Større udvalg af frugt og grønt, samt tidlig-kartofler og mælkeprodukter fra Grambogård blev en del af sortimentet.

Efter endnu et par år, var der grundlag for at starte op med betjening. Butikkens udvalget blev igen større. Store kyllinger, strudsekød, ænder og gæs baskede rundt i fryseren. En afdeling med australske jakker, -frakker, -hatte, -støvler og -uldvare kravlede også ind på hylderne.

Siden ændrede udvalget sig en del, og også delikatesser, brugskunst, blomster og et udvalg af tøj blev en stor del af de varer der prægede forretningen.

 

30. december 2017 var sidste åbningsdag for Birkende Gårdbutik. Med for lidt timer i døgnet og for mange arbejdsopgaver valgte vi at lukke forretningen. Vi ser tilbage på et hav af gode minder, bekendskaber og oplevelser gennem de 20 år, som vi har haft med Birkende Gårdbutik.

 

Kærlig hilsen Conny & Jens

 

 

KONTAKT OS

 

Adresse: Hans Tausensgade 41

Tel:: +45 22317650

Email: info@birkendegaardbutik.dk

Copyright © All Rights Reserved